Badkamers

Tegels zijn een delicaat product. Het plaatsen van tegels vereist veel vakmanschap en heel wat oog voor detail. Gelukkig hebben wij bij Bouwbedrijf Nagels exact de vakmannen in huis die u nodig heeft voor al uw tegelwerken. Wij plaatsen onze tegels zowel in keukens als in badkamers, dit zijn type kamers waar mooie tegelvloeren of tegelmuren een absolute meerwaarde in de ruimte bieden.

Maar evengoed kunnen wij overgaan tot het plaatsen van tegels in andere kamers van uw huis. Alle ondergronden zijn mogelijk, maar het spreekt voor zich dat vloeren en wanden het meest voor de hand liggen. Ook voor prachtige faiences bent u bij ons aan het goede adres.

Behalve het plaatsen van volledig nieuwe tegeloppervlaktes kan u bij ons trouwens ook terecht voor de renovatie of de herstelling van uw oude tegelvloer- of wand.

Daarom: als u geïnteresseerd bent in deze diensten, kan u meteen met ons contact opnemen via de contactpagina van deze website. Wij doen er dan zo snel mogelijk alles aan om u goed verder te helpen.

Recente Badkamers