Opritten & terrassen

Bij ons bent u ook helemaal aan het goede adres voor de kwaliteitsvolle uitvoering van de installatie van opritten of terrassen. Wij maken hiervoor steeds gebruik van erkende materialen en zorgen ervoor dat de werken zo snel mogelijk vervolledigd worden, zodat u zo weinig mogelijk hinder ondervindt. Deze service van ons is enkel voor particulieren.

Wie een woning heeft, weet dat een oprit een erg handige uitbreiding kan zijn op uw grondgebied. Een veilige plaats om uw wagen te parkeren of op een efficiënte manier in de garage te kunnen rijden is immers nooit een overbodige luxe. Hetzelfde geldt voor een terras! Wie vindt het immers niet zalig om op een warme zomeravond bijvoorbeeld het avondeten thuis te nuttigen? Daarvoor is een terras voor uw tuintafel bijzonder handig.

Alle combinaties met klinkers zijn mogelijk. Ook voor herstellingen of renovatie van uw terras of oprit kunnen wij instaan. Wij zorgen eventueel ook voor aanpassing of bijbouw van de rioleringen van uw woning.

Wil u meer informatie over onze terrassen en opritten of hebt u een aantal vragen? Bel ons dan gerust eens op. U vindt alle nodige contactgegevens op de contactpagina van deze website.