Verbouwingswerken

Bij Bouwbedrijf Nagels bent u aan het juiste adres voor sterk werk. Dit omvat natuurlijk ook het uitvoeren van verbouwingswerken. Wij zijn zowel in staat om de kleinere verbouwingsprojecten aan te nemen, alsook de grotere projecten waar wat meer werkmannen voor nodig zijn.

Zo kan u bij ons onder meer terecht voor de uitbreiding van uw bestaande woning. In dit geval kunnen we steeds ruime stukken aan uw huis bijbouwen. Maar ook voor rioleringswerken bent u bij ons absoluut aan het goede adres. Een dak is een cruciaal aspect van uw huis. Als het onderhoud of herstellingen nodig heeft dan laat u deze dus best zo snel mogelijk uitvoeren.

Ook daarvoor kan u bij bouwbedrijf Nagels terecht. Tevens kunnen wij uw huis isoleren. Vergeet niet dat hiervoor van de Vlaamse Overheid uit soms premies te verkrijgen zijn! Ook voor ijzeren liggers en bijvoorbeeld het verplaatsen of ombouwen van muren zit u bij Bouwbedrijf Nagels helemaal gebeiteld.

Behalve al het bovenstaande verbouwingswerk bent u bij Nagels aan het goede adres voor nog veel meer andere klussen. Hebt u een concrete klus in gedachten en weet u niet of wij deze uitvoeren? Neem dan als de bliksem contact met ons op via de contactpagina van deze website.

Recente Verbouwingswerken